Microsoft® Office 2007 – pontról pontra

office2007A Windows elterjedésével a Microsoft legismertebb irodai programcsomagja, az Office is szélsebesen elterjedt mind a cégek, mind az otthoni felhasználók körében. A könyv az Office 2007-ben foglalt alkalmazásokat és azok lehetőségeit ismerteti (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, stb.) pontról pontra haladva.

 • Részletes magyarázó ábrákkal
 • Számozott lépések vezetnek végig a feladatokon
 • A megjegyzések ötleteket adnak és rávilágítanak a bonyolultabb technikai fogásokra
 • A kapcsolódó témakörök elnavigálnak minket a könyv hasonló témájú oldalaira
 • Az egyes feladatok leírásai egy- vagy kétoldalasak
 • Az illusztrációk a feladatok leírását követik
 1. Office: Az információ szervezésére szolgáló programcsomag, amelyben a dokumentumok hatásos megjelenését az új, eredményorientáltabb felhasználói felület alkalmazása révén ClipArt elemekkel, SmartArt ábrákkal, táblázatokkal és diagramokkal gazdagíthatjuk.
 2. Word: Tökéletes külalakú dokumentumok szerkesztésére alkalmas szövegszerkesztő program gyorsan és egyszerűen használható beépített témákkal, stílusokkal és sablonokkal.
 3. Excel: Táblázatkezelő, amellyel adatokat szervezhetünk, továbbíthatunk és mutathatunk be..
 4. PowerPoint: Hatásos prezentációk szerkesztésére alkalmas program, gyorsan és egyszerűen használható beépített sablonokkal és témákkal.
 5. Outlook: Kommunikációs és információkezelő alkalmazás levelezésünk lebonyolításához, találkozóink és feladataink szervezéséhez, kapcsolataink feljegyzéséhez.
 6. Publisher: Kiadványszerkesztő alkalmazás, amelyben munkaablakok segítségével készíthetünk professzionális brosúrákat és hírleveleket minden különösebb grafikusi tudás nélkül.
 7. SharePoint: A dokumentumok és az információ megosztására, illetve összehangolására alkalmas szerverhoszting szolgáltatás.