ACE, ACI

Adobe Certified Expert (Adobe által minősített szakértő)

Cégünk vezető oktatója, Jakab Zsolt Magyarországon elsőként szerezte meg az ACE (Adobe által minősített szakértő) minősítést.

Adobe Certified Expert - Adobe AcrobatAdobe Certified Expert - Adobe IllustratorAdobe Certified Expert - Adobe InDesignAdobe Certified Expert - Adobe PhotoshopAz Adobe Certified Expert vizsga az Adobe egész világra kiterjedő minősítési rendszere. A vizsgát központilag állítják össze és interneten keresztül zajlik. A vizsga az egyes szoftverekre külön-külön megszerezhető, minden program különböző részterületekre van felosztva és így kell elérni a minimális 65–75%-ot, hogy a vizsga sikeres legyen. A kérdések a legkülönfélébb nehézségi szintűek, de a sikerhez egyrészt elméletileg alaposan kell ismerni a szoftvert, mivel sok kérdés lexikális és a felhasználói kézikönyv ismeretében megválaszolható. A kérdések másik része viszont inkább gyakorlati, hiszen egy-egy szituációt írnak le, amelyben megoldást kell találni az adott problémára.

Adobe Certified Instructor (Adobe által minősített oktató)

Adobe Certified Instructor - Adobe AcrobatAdobe Certified Instructor - Adobe IllustratorAz Adobe Certified Instructor a szakmai felkészültség mellett oktatási tapasztalattal is rendelkezik és oktathat az Adobe által elismert hivatalos oktatóközpontokban (Adobe Traning Centre). Adobe Certified Instructor - Adobe PhotoshopA minősített oktató tulajdonképpen olyan szakértő (ACE), aki oktatási gyakorlattal és tapasztalattal is rendelkezik.Adobe Certified Instructor - Adobe InDesign

Adobe Design Specialist és Adobe Design Master

Adobe Certified Expert - Design SpecialistAdobe Certified Expert - Design MasterAz Adobe Certified Expert – Design Specialist olyan szakértő, aki a Design és kiadványszerkesztés területen legalább három meghatározott szoftverből megkapta az Adobe Certified Expert minősítést.
Az Adobe Certified Expert – Design Master olyan szakértő, aki a Design és kiadványszerkesztés területen mind a négy meghatározott szoftverből (Acrobat, Illustrator, InDesign, Photoshop) megkapta az Adobe Certified Expert minősítést.